chorapi sus sandali

Топ 10 на най-честите грешки в обличането при мъжа за лятото

Ето ги и 10-те най-честo срещани грешки според нас в пространството на летния мъжки гардероб. И не забравяйте – винаги може да сте секси и по още по-креативни начини. Като например.. официална риза с къс ръкав + 7/8 гащета + чорапи + сандали!

 

chorapi sus sandali 1. Чорапи под сандалите

За повечето от нас е трудно да си представим мъж, обут с чорапи и със сандали. Да не говорим пък за комбинацията чорапи – летни чехли. И въпреки че под подразбиране това изглежда нелепо и се счита за проява на лош вкус, тук-там можем да срещнем някой, пременен по този начин. Добре е да не правим прибързани умозаключения в такъв момент, защото е възможно човекът да желае да прикрие някой свой физически недостатък. Но така или иначе правилото гласи: никакви чорапи под сандалите.

2.  Къси плажни шорти по улиците на града

Добре известно е предназначението на плажните шорти – носят се на плажа и служат за къпане в морето и басейните. И в никакъв случай не са за размотаване по улиците, за возене в градския транспорт или за ходене на работа.

mrejest potnik 3. Мрежест или прозрачен потник

Нищо привлекателно и сексуално няма да открие една жена в мрежест или прозрачен потник върху торса на един мъж, независимо от неговата възраст и окосмяване. Най-добре е този атрибут към мъжкия гардероб да си остане за домашно ползване или за стриптийз бара.

 

chanta mujka 4. Чанта-портмоне на кръста

Става, ако сте кондуктор в градския транспорт или във влак. Но в случай, че ще излезнали на разходка или на кафене, свалете тази чантичка от кръста си, за да не предизвиквате ироничните усмивки в женската половина от населението.

5. Тениска по тялото, очертаваща коремните прелест

Щръкналото шкембе, провисеният корем или подаващите се паласки са последното нещо, което една жена намира за привлекателно в мъжкото тяло. Ако сте притежател на атлетична и стегната фигура, можете да си позволите прилепнала и очертаваща мускулите тениска или блуза. Ако ли пък не, по-добре си купувайте един номер по-голяма и падаща свободно.

gol do krusta 6. Гол до кръста по улиците или в градския транспорт

Това е повече от проява на лош вкус, независимо от жегите навън или прекрасните мускули. В съзнанието на повечето хора това създава препратка отново към морските плажове, басейните,и кърската работа, а понякога и към зараждащи се въпроси от типа на: „Този пък толкова ли няма какво да облече?” или „Да не е на 13 години, че да се перчи с мускули?”.

7. Спортен екип в съчетание с чехли или ленен панталон с маратонки

И едното, и другото са недопустими. Много от нас все още си спомнят пословичните руски делегации по социалистическо време, когато маратонките бяха лукс и руските мъже ни го демонстрираха, облечени в официални костюми и с маратонки на краката. Сега това звучи не по-малко смешно от тогава, та чак и архаично.

8. Официална риза с къси ръкави

Спортна – да, но официална – в никакъв случай. За почитателите на ризи за свободното време ще е по-подходяща риза тип Lacoste.

pantalon 7/8 9. 7/8 панталони

Летният панталон на мъжа трябва да е с нормална дължина, а ако е спортен – с дължина до коляното. 7/8 панталоните изглеждат недовършени и биха подхождали повече на някой тийнейджър.

10. Неподходящо съчетание на цветове и десени

Вярно е, че лятото е сезон на пъстрите и ярки цветове, на свободата в избора им и никой не би се присмял на мъж, облечен с розова тениска или с жълт панталон. Но добрият стил на обличане изисква и добро съчетаване. В противен случай можем да изглеждаме като пуснат на свобода разноцветен папагал. И за да не се чудим дали карираната блузка си отива с раирания ни панталон, най-добре е да ги съчетаем поотделно с нещо едноцветно в подходящата цветова гама.

Кажете кое е вашето нещо, което най-много дразни окото ви в обличането на мъжа? Пък и жената!

Топ 10 на най-честите грешки в обличането при мъжа за лятото 2404.00/5 (48080.00%) 5 votes

Зарадвайте ни с Вашето мнение!