мъжка тениска вестник

Тениските в рекордите на Гинес

Всички знаем за рекордите на Гинес. Както и много добре това, че там има какво ли не – от най-много изядени люти чушлета за минута до най-старите хора, живеещи сега и още куп много други. Решихме да издирим какво обаче има свързано с тениските и ето какво открихме:

рекордите на гинес тениски

  1. Най-много хората, които да сгъват тениски едновременно са 275. Рекордът е поставен във Уестфилд Шопинг Център в Лондон на 14-ти май 2009. Техниката по сгъване е била по индивидуален избор, но все пак тениската е трябвало да бъде сгъната в квадрат.
  2. 257 е рекордът за най-много носени тениски наведнъж. Постигнат е от Сана Бандари в Коломбо, Шри Ланка през 2011 година. Рекордът е направен на сцена пред огромна тълпа в центъра на града.
  3. Най-много разкъсани блузи в 1 минута. Това е следващият Гинес рекорд, постигнат от Ашрита Фърман в Ню Йорк. Тя успяла да сложи 20 тениски, като използвала дамски тениски L размер от компанията Анвил.
  4. 28 е рекордът за най-много облечени тениски за 1 минута. Постигнат от двама марокански граждани в Кувейт, 2012г.
  5. мъжка тениска вестникРекордът за най-много облечени тениски за 1 час принадлежи на ирландец. Той съумял да облече 94 тишъртки, през 2009г в Дъблин.
  6. 3,937 е уникалният брой от тениски, които били използвани за направата на най-голямата повърхност от блузи в Истанбул, 2011 година. Спрямо изчисленията на Гинес, повърхноста е била висока 9,86м, а на широчина 10,15м. Всичките тениски били дадени за благотворителност.
  7. 1,311 човека били необходими, за да оформят най-голямото изображение на бял шъркел. За целта те носели същия набор от тениски в най-различни цветове, за да го пресъздадат. Рекордът е поставен в Полша през 2010г.

Разгледайте нашия огромен вариатет от готини мъжки тениски в онлайн магазина ни.

 

Бъдете в крак с модата, промоциите и подаръците! (Максимум един мейл в седмицата.)

 

Оценка

One thought on “Тениските в рекордите на Гинес”

Зарадвайте ни с Вашето мнение!