nisuk muj trikove

Съвети в обличането при по-ниските мъже

nisuk muj trikove    Много често по-ниските мъже страдат силно от това, че техният ръст не влиза в рамките на средното. Но някои не подозират, че това може и да се поправи, макар и частично, посредством облеклото. Дрехите, обаче, както могат да помогнат, така и да попречат на ниския мъж. Затова е изключително важно, ако наистина той желае да изглежда по-добре, да избира правилно облеклото си. Ето няколко помощни съвета, които всеки мъж е хубаво знае:

 

  1. Избирайте по-често черни дрехи, поради факта, че те очертават тялото, а така и да помогнат в пропорционизирането му. Все пак, ако имате голям корем, това може също да е пречка…
  2. спортна тениска райеТениски, блузи, ризи, панталони с вертикални райета задължително! Подчертават линията на тялото в дължина, а не в широчина.
  3. Широки тениски не са особено добър вариант също. Макар и да е широкопопулярно в САЩ, твърде широките фланелки не са особено естетичен вариант да подчертае себе си по-ниския мъж. Разбира се, ако сте много едър човек, но и с нисък ръст, то тениските за големи хора са неизбежност.
  4. Купувайте си слим дънки. Нека те са по вашето тяло, по-широките дънки не са за предпочитане, защото може да заприличате на джудже.
  5. Комбинирайте цвета на панталона с този на обувките. По този начин може да отклоните вниманието специфично от вашите крака.
  6. Прекалено големите аксесоари също могат да са проблем сред вашия маниер на обличане. Големи чанти, големи колани, шапки, вратовръзки могат да действат недобре, имайки предвид, че могат да създадат усещане за несъразмерност.

    Немалко мъже биха се запитали, какво значение има толкова облеклото. И биха били прави, никоя жена няма да ви оцени само заради дрехите ви, на нито една бизнес среща няма да ви оценят само по това как прилежно сте се облекли, ала въпреки всичко, комбинацията между добър ум и добри, сравнително правилно подбрани спрямо повода, мъжки дрехи, може да играе един силен коз за вас!

Съвети в обличането при по-ниските мъже 5.00/5 (100.00%) 5 votes

One thought on “Съвети в обличането при по-ниските мъже”

  1. Pingback: ray ban sunglasses

Зарадвайте ни с Вашето мнение!