damski zaostreni obuvki 2014

Ниски, изострени обувки Дамска мода П-Л 2014

Тази година ще е наистина интересна. И омаяни чисто от дрехите, понякога забравяме да погледнем и надолу, към обувките. А при дамите наистина е любопитно видимото през тези пролет и лято на 2014. Нека видим тази интересна тенденция през няколко от известните дизайнерски къщи.
04pointyflatsplayfuldotsstripes

Както и заглавието подсказва, сякаш се намираме в сезона на ниските обувки. Плеада от модели минаха през подиумите в някой от най-големите градове и на доста от тях се прояви тази тенденция. Не, няма да забравим за високите токчета, ала определено те няма да са хит, нито основна черта в дамския аксесоарен гардероб.

Това не бива да плаши по-ниските жени обаче. Напълно е възможно да пресъздадете една изкуствена по-издължена визия на вашата долна част, обгръщайки себе си в издължена бяла рокля в съчетаж с отново бели нископлатформени обувки със заострен връх. Разбира се, това не може да извърши същата работа, каквато високите токчета, но е друг начин и също елегантен.
03pointyflatsnudevsfloral

Високите дами пък от друга страна могат да бъдат предоволни. Сега е вашият миг! Нещо повече – няма значение дали се обличате по-официално и стегнато или имате нежна или пък силно изрезена спортна нотка. Лято 2014 ще ви предложи мултихарактерност в ниските обувки, каквото може и да не сте виждали досега.

Каква е тя? Вижте Долче и Габана. Намираме се в света на позлатените и доста помпозни обувки. Разбира се отново заострени и с много малка платформа.

Виж повече от Долче и Габана: Пролет-Лято 2014 Жени от Долче и Габана

Ако това е твърде крещящо, то спокойно може и да погледнете към Нарцизо Родригез, където да заложите на шик и линия. Както знаем, флоралното е на МЕГА тези пролет и лято. Допълнете себе си с едни ниски обувки на цветя за един по-нежен и не толкова тежък стил.

01pointyflatspreciousgold

Каквото и да изберете, може да бъдете сигурни, че стига да е на ниска платформа, ще бъдете точно „в“ и „с“ крак с модата!

Огледайте всички снимки заедно с модното дефиле на Долче и Габана за лято 2014 в Милано. Силното присъствие на изострени ниски обувки ще ви удиви..

снимки fashionising

Ниски, изострени обувки Дамска мода П-Л 2014 5.00/5 (100.00%) 5 votes

One thought on “Ниски, изострени обувки Дамска мода П-Л 2014”

Зарадвайте ни с Вашето мнение!