Мъжки модни тенденции за 2013 – Част 2

   И така. В предишната част разгледахме някои аспекти от модните тенденции при мъжете за настоящата 2013 година. Най-вече, видяхме и един от най-важните цветове за 2013 при мъжете – светлосинъото. Да видим обаче какво още ще бъде модерно тази година…

kamuflajna teniska

  Войнишките дрехи модерни и през 2013. Да, те никога не са демоде. Филмите постоянно ни дават нов и нов материал за това как можем да изглеждаме незле с такъв тип обличане. Камуфлажните дрехи стоят особено добре на мъжа, без значение дали е избрал камуфлажна тениска, шорти, аксесоар и прочие. Няма да сбъркате, ако сложите през 2013 тъмно сиво, кафяво, петнисто между тези и други цветове, а защо не и да го комбинирате с подходящи обувки, но, разбира се, отново в близката на тази гама.

mujko qke 2 kopchetaСака и якета през 2013-та. Говорейки за саката, трябва да отбележим, че тези с три копчета още ще отстъпват на такива с две. А да не забравяме и чудесната функция на тези копчета, а именно да придава по-изискан, слим вид, а и да издължи леко тялото. Не бива да изключим и доста силната тенденция напоследък с квадратните джобове, която през 2013 ще се утвърди и може би ще придобие още по-голяма популярност.. кой знае! Те могат да бъдат всякакви: от шарени, през такива от различна материя и какви ли още не. Ако се чудите каква може да е целта на тези различаващи се части от мъжката дреха, то е главно за разсейка на погледа от мястото, което мъжът хич не би желал да се подчертава. Сами можете да се досетите за тези части!

mujki prusten

Мъжките бижута. Макар и мъжете да избягват да говорят особено много на тази тема, камо ли да влизат по такива магазини, всъщност бижуто при мъжа е един чудесен и отличаващ се аксесоар. Ако кожените мотиви бяха силно видими миналата година, то тази ще се набляга на металните такива. Месинг, сребро, бронз ще са добър вариант. Използвайте ги в пръстени, копчета, клипс за вратовръзка, а защо не и обеци.

   visoki mujki obuvkiМъжките обувки през 2013. Това е годината на ботушите и на спортно-елегантните обувки. Разбира се, не става въпрос за рибарски ботуши, нито за тежките, твърде обемисти зимни ботуши. Семпло казано – високи обувки, а също е модерно хайтопове. Те могат да бъдат и от естествена кожа, и от изкуствена. Придайте си малко по-изтънчен вид, но без така да ставате твърде официозни. Цветовете са по ваш вкус, но все пак ги подбирайте внимателно, нека са в унисон с вашия дух и вашето облекло!

mujka teniska vasil levski   Патриотичното облекло в 2013-та. Тази година са модерни като цяло етническите мотиви. Така, случайно или не, но и в България ще се залага силно на българското. Естествено, с немалка „помощ“ от актуалните събития в страната ни. Така патриотичните тениски, блузи, аксесоари със сигурност ще са силно застъпени в немалко от мъжките дрехи, а защо не и при дамите…

Мъжки модни тенденции за 2013 – Част 2 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Зарадвайте ни с Вашето мнение!