turisticheski obuvki

Мъжки тенденции в модата – Есен-Зима 2013

 

1. Модното Е/З 2013 – Сиво 

Тази есен това ще бъде Цветът! Който желае да изглежда модно, в ритъм със съвремието и неговите тенденции в обличането (пък навярно и не само при него), спокойно може да потърси нещо в тази гама. Сивият цвят ще можем да го виждаме навсякъде. Ще можем да го комбинираме с всичко. Ала най-интересното е, че в наближаващите хладни дни ще можем да го комбинираме най-вече именно със сиво.
Сив панталон, сиво сако, сива риза!

модерен цвят 2013 - сиво

2. Модното Е/З 2013 – Бордо, тъмно червено

Друг важен миг е яростното наличие на бордото. Какво съревнование със сивото! В колекциите на Александър Макуийн виждаме едно обилно присъствие на червеното по дължината на всичките дрехи. В картинката долу виждате пък нашия фаворит. Изключителен стил, микс от лукс и младежко предизвикателство. Едно буржоазно съчетание между джинси във винено червено в добра координация с базовия цвят за модния сезон – сивото.
Можем спокойно да бъдем или в изцяло в бордо, или изцяло в сиво, или пък просто да ги поставим в един стилен унисон – все ще бъдем на мода!

cvqt bordo moderno

3. Модното Е/З 2013 – Бейзболни якета

Лятото на 2013 имаше вече акцент върху бейзболните якета. Предишни години също те не са убягвали от визията на дизайнерите, макар и не толкова засилено, както сега. Есен-Зима 2013 ни предлага уникален вариатет от якета от този тип – от кожени, велурени

до най-обикновени шушлекови. В България ние винаги сме носели такива якета, макар сякаш да избягваме тяхната прекомерна „американизираност“, макар тя да е напълно естествена като имаме предвид името на самото яке.
Така или иначе, спокойно може да прибегнете към коженото си яке отпреди някоя друга година – пак ще сте в крак с тенденциите.

бейзболно яке 2013

4. Модното Е/З 2013 – Туристически обувки

Сигурно ще бъде много противоречиво, но ще кажем само едно ЯКО! Какво по-хубаво в зимата да сме модерни като носим именно обувки, които са практични точно за тежкия студен и ветровит сезон. Тук вече всеки може да отпусне своето въображение и да избере за себе си подходящите му високи обувки. Ние лично бихме се спряли на по-светлите модели, специфично в гамата на шампанското, а защо не е и чисто бялото.
В крайна сметка всичко е въпрос на вкус. Черното ще бъде ужасно удачно като вземем напредвид рядко добре почистените улички в България…

turisticheski obuvki
Очаквайте скоро Част 2 на зимните тенденции в мъжкия гардероб!

Мъжки тенденции в модата – Есен-Зима 2013 5.00/5 (100.00%) 3 votes

One thought on “Мъжки тенденции в модата – Есен-Зима 2013”

Зарадвайте ни с Вашето мнение!