90b8442_1

Мъжки дрехи на едро – тениски, блузи, спортни дрехи

681 mujki drehi - logo

 В 68one за нас е чест да предоставяме чудесни български дрехи, включително мъжки тениски, блузи, потници, а така и дамски тениски. Разбира се не изключваме и спортните дрехи, които са задължителна част от гардероба на един желаещ да спортува мъж. А също не сме забравили и големите дрехи за големи хора (макси дрехи).
Освен отделните единични поръчки за нашите клиенти, ние предлагаме и продажба на едро. Ако имате магазин, без значение дали онлайн магазин или обикновен, то ние можем да ви предложим богата гама от мъжки дрехи на добри цени, с които да допълните, а защо не и развиете вашия магазин.
Тук може да разгледате част от нашите серии за продажба на едро, а ако имате интерес към други серии или специфични тениски, блузи и прочие, не се колебайте и ни пишете.

Серия на едро 1. Мъжки макси блузи на едро. Само за големи хора, размери от 3XL до 5XL. Като освен блузи имаме и тениски за големи хора, отново до 5XL.

[cycloneslider id=”slideshow-na-edro-1″]


Серия на едро 2. Семпли тениски. Чисти мъжки тениски с щампи и Basic лого 681. Както може да се предполага, те са сред най-купуваните продукти в мъжкия спортен гардероб, защото са универсални.

[cycloneslider id=”slideshow-na-edro-2-basic-t-shirts”]


Серия на едро 3. Ето и пълната гама от цветни тениски с щампи. Ако имате желание да разчупите вашия онлайн магазин от само basic мъжки тениски, то това е мястото.

[cycloneslider id=”slideshow-teniski-na-edro”]


Серия на едро 4. Спортните дрехи на едро. Ако желаете да облечете вашия футболен, волейболен или какъвто и да е отбор в нашите чудесни спортни предложения. А също и в разработка по ваш стил. А в най-скоро време излизат и нови модели, силно инспирирани от тенденциите в мъжкото облекло.

[cycloneslider id=”sportni-drehi-na-edro”]


Ако имате въпроси относно цени на едро и други, можете да ни потърсите на този телефон: 0887 249 996. В случай, че желаете да ни пишете, погледнете формата за контакт по-долу.

Мъжки дрехи на едро – тениски, блузи, спортни дрехи 5.00/5 (100.00%) 8 votes

Всичко за модата, дрехите, тениските и още много..