Lacoste мъжка и дамска мода Пролет-Лято 2014

Модното дефиле в Ню Йорк мина вече отдавна. А представянето на новата конфекционална линия на Лакост се състоя именно там. Нека хвърлим един мимолетен поглед върху това какво ще можем да видим и по българските магазини лятото от Лакост.

lacoste teniska 2014Снимки fashionising

Минаха 80 години от създаването на Лакост (1933г.). Тазгодишната лятна колекция е посветена на по-минималистичния дизайн. Заедно с това има ярка видимост на традиционното в контраст с модерното, иновативното. Типичното бяло може да се види навсякъде, но е примесено с малко по-отличимото тъмнозелено. Виждаме и любопитното наличие на розовото в няколко нюанса, както и апропо се очаква, като се има предвид, че 2014-та година на мода са всички тонове на розовото.

В разрез с някои типични модни летни тенденции силно избистрените тъмни тонове на кафявото сега сякаш са забравени, за да бъдат заместени от твърдо кафяво. Разбира се и минималистичният дизайн заслужава своята приказка тук. Немалко видимо е как от Лакост са заложили на леки материи, на полупрозрачни платове. Също за отбелязване са късите рокли, силно нестандартните шлифери. Но отново в разрез с това пък са конвенционалните за 2014-та година предълги сака и широките тениски и ризи при мъжете особено.

Вижте галерията с едни от най-интересните модели и клипчето от модното дефиле на Лакост в Ню Йорк.

Lacoste мъжка и дамска мода Пролет-Лято 2014 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Зарадвайте ни с Вашето мнение!

  1. Pingback: christian louboutin pigalle