Долче и Габана lqto 2014

Долче и Габана – Пролет-Лято 2014 – Мъже

2013-та в Милано, Италия, се проведе ежегодното модно дефиле на едни от най-големите дизайнери в света. Навръх неговия апогей, разбира се, се подвизават именно двамата корифеи в италианската модна индустрия Доменико Долче и Стефано Габана.

Това, което те ни показаха и което ще бъде със сигурност всред любимите облекла на известните персони, е наистина много интригуващо. Благодарение на Dolce & Gabbana лятото на 2014-та година ще бъде доста експресивно откъм мотивност. Почти цялата им колекция е насочена към Древна Елада и някой от важните мотиви, които се крият в нейната история.

Така ще видим в мъжкото облекло голямо разнообразие от тениски, потници, сака и къси панталонки изцяло в гигантски исторически мотиви. Наистина изглежда уникално! Всичко това ще бъде акомпанирано от тазгодишната пролетно-лятна тенденция към по-широки дрехи. Затова не се учудвайте като видите немалкото наличие на тениски с доста по-големи от нормалните кройки. Също и в този стил виждаме някои приблизително типични за онази епоха дрехи, свързани пряко с горещината на климата тогава, пък и особено сега.Долче и Габана lqto 2014

Разгледайте тази прекрасна плеада от идейности през призмата на Долче и Габана за пролетта и лятото на модната 2014-та година!

Долче и Габана – Пролет-Лято 2014 – Мъже 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Зарадвайте ни с Вашето мнение!