Мъжки модни тенденции 2013-та

   2012-та отминава, а с нея и много от модните тенденции през нея. Разбира се, немалко от тях се запазват, както се случва почти винаги… Някои от ярките цветове пак ще останат, базовите също, все пак, можем ли да се простим с бялото, черното, синъото? Спортното облекло е пример за нещо, което винаги ще бъде тачено и следено. Нека да видим обаче кои ще са едни от най-важните модни тенденции при мъжете, които ще бъдат лидери при определянето на техните гардероби.

спортна тениска синя   Мъжката тенденция в носенето за 2013-та. Е, олимпиадата мина! Много от мъжкото облекло беше силно повлияно от настъпването на това голямо спортно събитие. Тениски с британското знаме, блузи със спортисти, обувки със цветовете на Англия и прочие… 2013-та няма да бъде по-малко спортна в модата. Не забравяйте вашата спортна форма, а също и вашия спортен моден лик. Старите познайни университетски якета и обувки; за лятото – панталонки с премахващи се крачоли, тениски и шорти в пъстрата гама; за есента – непромокаемо и вятъроспиращо яке.

модна синя риза

   Модерният цвят за 2013-та. През миналата година синъото беше на мода. Сега това няма да се различава, с тази разлика, че през 2013-та светлосиньото ще бъде след най-важните цветове за мъжките дрехи. Което да не ви плаши, всеки дизайнер има различни усещания и както може да е синьото, така и зеленото може да се окаже не по-малко моден цвят през тази година!

раирани панталони   Шарки и кройки. Особено силно ще се акцентира върху вариететността на мъжкия гардероб, тъй че мъжете могат спокойно да разнообразяват с техните карирани дрехи. Комбинирайки две различни кройки (повече от две може да са прекалено много и най-вероятно ще изгубите стила си така), може да доведе мъжа до един интересен, контрастиращ, но не и рискуващ благостта на окото, стил! Защо да не пробвате как ще ви стои една широко карирана риза с прави тънки райета на панталона.

туид спортно яке   Модни Материи 2013. Памукът никога няма да предаде своята лидерска позиция при мъжките дрехи. Това не пречи обаче да видим как някои други материи ще наберат немалка скорост през 2013-та година. Вълна и туид ще бъдат едни от тях. За любознателните, туидът е среднотежък до тежък вълнен плат с очертан релеф. Произвежда се ръчно от груби прежди за направата на дамски и мъжки костюми и палта. Дрехата от този материал придава една непринуденост на спортното яке или сако, придавайки ви свеж вид. Вълната също е чудесна за якета и палта, а също и за пуловери в микс с памук за по-комфортно усещане.

  Вижте и втората част!

 


В седмицата по един мейл максимум


Мъжки модни тенденции 2013-та 5.00/5 (100.00%) 8 votes

One thought on “Мъжки модни тенденции 2013-та”

Зарадвайте ни с Вашето мнение!