мъжка тенденция лято 2014 флорални мотиви

Мъжки модни тенденции – Пролет-Лято 2014

This slideshow requires JavaScript.

   1. Мъжка Мода Пролет/Лято 2014 – Бяло

Ако си спомняте за сивото и бордото от зимата на 2013, то сега се подгответе пък за друга тежка едноцветова вълна! Бялото е тук. И то ще ни завладее от главата до петите!
Няма какво да й се чудим на комбинацията от бял панталон, бяла риза и бяло сако. Сега просто това ще е ужасно модерно! Почвайте да се оглеждате за скритите бели нещица в гардероба, дойде техният дълъг миг на слава..

   2. Мъжка Мода Пролет/Лято 2014 – Страйпове

Миналата година бяхме на “oversize squares” – големи, големи-големи квадрати. За пролетта обаче само ще сменим леко по хоризонталата. Макар и хоризонталните ленти никога да не са отшумявали особено при по-спортно и елегантното облекло на мъжа, то сега те ще са преобладаващи и никак случайни.
Какво да търсим? Нямаме лимит на цветовете, използвайте вашето въображение. Ако сте на официална вечеря или среща с високопоставени лица, бихте могли най-бегло да разчупите леда с тъмнонюансни райета.

* Прочети още: Мъжки модни тенденции Част Втора!

Ако сте тръгнали с приятели в хладната ветровита морска вечер, то защо не пробвате едно спортно сако в райета от бяло, сино и нещо контрастно като оранжево.. Модата ще е с вас!

3. Мъжка Мода Пролет/Лято 2014 – Принтове с цветя

Това е опасно. Тук сме убедени, че няма да се посрещне на много хубави очи особено от мъжката страна. Да, при дамите цветята не са проблем, ала сякаш мъжете ги недолюбват що се касае до това да ги носят. Ако до някаква степен сме свикнали поне малко да ги виждаме по плажните шорти, в момента ще ги виждаме не само там ами…
Какво ще кажете за едно суперфлорални сако и панталон? Спокойно, каквото и да кажете, то просто ще е на мода! (Вижте по-долу какво показва Гучи от модните пътеки.)
Ако пък все пак наистина ви идва в много да носите сако в цветя, то и някоя друга тениска или плажни шорти също ще свършат работа..

4. Мъжка Мода Пролет/Лято 2014 – Ретро вълна

Имало е много времена, в които мъжете спокойно са носили дълбоки джинси. В последните години, поне в България, дънките специално ставаха все по-плитки или пък се носеха все по-свалени. Ако обаче сега смятате да сте в ход с модерното, то е време да поровите за прашасалите дълбоки дънки.
Къси свободни панталонки, супер натруфено винтидж яке и още няколко готини аксесоари – това е Луиз Витон за лято 2014. Предизвикателно, но с много, много вкус!

5. Мъжка Мода Пролет/Лято 2014 – Дълго сако с колан

Не само, че ще е доста по-дълго от нормално мъжко сако, но и ще бъде с колан. Друго хубаво нещо е да бъде и достатъчно леко, че да бъде нетежко и неангажиращо за носене, но пък напълно достатъчно, че да се погрижи за вас във внезапен миг. А такава ситуация е сякаш перфектно видима на нашето хубаво Черноморие, където вечерният бриз може хубаво да ви поожули, ако нямате нещо връхно до вас.
На кого сме се спрели ние. Това ще да е Dries Van Noten. Два негови уникални модела. Единият като цялостна композиция и визия на манекена е сякаш излязъл от „Матрицата на Модата“. Вторият пък е просто удивително атрактивен със свръхамагалността си от флорални мотиви, дължина на сакото и широки панталони. С убеденост нещо, което надали ще видим в България някъде…

Мъжки модни тенденции – Пролет-Лято 2014 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Зарадвайте ни с Вашето мнение!